SUP verhuur

Wil je alleen (of met een groep) op pad met de SUP, zonder begeleiding? Ook dat is mogelijk. Je kunt de SUP bij ons ophalen of we brengen hem op locatie in de buurt van Wijdemeren, ’t Gooi.

Zorg dat je een kwartier van tevoren op de afgesproken plek bent. Het zou zonde zijn als de administratietijd af zou gaan van je suptijd! Je tijd gaat in op de afgesproken tijd, dus als je te laat bent, gaat dat van je eigen tijd af.

IMG-20190717-WA0024

Voorwaarden voor de verhuur

* Zonder geldig legitimatiebewijs is het niet mogelijk een board te huren.

* Voor de verhuur hebben wij een borg nodig. Dit kan een geldbedrag zijn, maar ook de autosleutels of een creditcard o.i.d. Als we maar zeker zijn dat het board weer terugkomt!

* Je bent in bezit van tenminste zwemdiploma A, liefst B ook.

* We verhuren onze boards vanaf 16 jaar of onder begeleiding van een ouder persoon. Tijdens de lessen zijn jongere kinderen ook welkom zonder begeleiding.

* SUP up your life levert de boards en de peddels. We verwachten dat je netjes met het materiaal omgaat. Schade of verloren peddels zul je moeten vergoeden.

* Laat het ons weten als je niet in een goede gezondheid verkeerd.

* Lever de SUP op tijd in, ben je later dan 15 minuten dan de afgesproken tijd, brengen wij nog een uur in rekening. 

* Deelname aan lessen en/of huur van een SUP is geheel voor eigen risico

* Wil je graag SUPpen met je hond? Dat kan. Maar geef dit op tijd aan, maximaal 1 hond per SUP. De hond moet kunnen zwemmen en kalm op de SUP kunnen zitten. We rekenen 5 euro extra voor de hond.

* Heb je een SUP geboekt en wil je deze annuleren? Doe dit dan minimaal 6 uur van tevoren. Anders brengen we de huurperiode alsnog in rekening.

Natuur

Wij geven om de natuur. SUP je bij ons dan ga je er mee akkoord geen afval in het water te gooien. Ook vragen we om respect naar anderen. Misschien SUP je voorbij iemands tuin, houd daar rekening mee. Ga niet op dat stuk land zitten of picknicken.

Tarief

1 uur -> € 15 per SUP
Ieder opvolgend uur € 10 per SUP

Toeslag voor een hond op de SUP € 5

* Neem je een hond mee, dan betaal je de toeslag van de hond er nog bij.

%d bloggers liken dit: