Kids SUP

Suppen met je kind is geweldig en als ze oud genoeg zijn, kunnen ze ook zelf op de SUP staan. Suppen, zwemmen, buiten in de natuur. Geweldig!

Kinderfeestjes

Ook kinderfeestjes op de sup zijn een unieke manier om een verjaardag te vieren en mogelijk bij ons.

Een van onze instructeurs gaat mee tijdens het feestje en we vragen ook altijd een van de ouders mee te gaan. We geven uitleg, laten ze een tochtje maken, spelen spelletjes en ze krijgen van ons wat te drinken. We vragen de ouders wat lekkers mee te nemen.

Of: Wij hebben een motorbootje in Kortenhoef. Opstappen bij strandje de Zuwe, Youri haalt jullie daar op. Dan varen we naar een eilandje, daar liggen de SUPS en staat Barbara klaar.
De kinderen krijgen les van haar en dan neemt zij ze mee het water op, een natuurgebied in. Dus Youri blijft bij de spullen. Tijdens het suppen doen we spelletjes. De jarige krijgt een versierde sup.

Bij ons in Ankeveen is het heerlijk rustig en de Ankeveense Plassen zijn prachtig, maar uiteraard is het ergens anders ook mogelijk! Hier kunnen we niet met de motorboot heen, maar hebben we een kano.

De kosten zijn € 17,50 per kind, minimaal 8 kinderen. Het liefst hebben we dit op een doordeweekse dag, dan is het minder druk op het water. Veiligheid voorop. Het duurt ongeveer 2,5 uur. Mocht een begeleider/ouder mee willen op een sup, vragen we daar € 12,50 voor.

Annuleren:

Een feestje gaat eigenlijk altijd door. Zelf bij miezer gaat het door. Met onweer gaan we niet het water op. We houden constant het weerbericht in de gaten en af en toe wachten we gewoon tot de bui voorbij is.

Wil je het helemaal annuleren? Dan kun je dit tot een week van tevoren doen, daarna brengen wij 50% in rekening. Wil je binnen 24 uur annuleren, dan zul je toch de volle 100% moeten betalen.